Murat mahir Altan, depremzedelerle buluştu
Yavuz Muhtar yeniden aday
Vali Ekici, jandarma personeli ile iftar yaptı
Ahmetbey köftesine coğrafi işaret almak için protokol imzalandı
Bu haber 02 Eylül 2014, Salı 09:15 tarihinde eklendi. 1467 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgaz’da Kıraç rüzgarı esti

Sanatçı Kıraç, 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü dolayısıyla Cumartesi gecesi Lüleburgaz'da konser verdi.
Lüleburgaz’da Kıraç rüzgarı esti

Kongre Meydanı'nda düzenlenen konserde Kıraç, söylediği birbirinden güzel şarkılarıyla vatandaşları eğlendirdi.

Lüleburgaz Belediye Başkanı Emin Halebak, konserde yaptığı konuşmada, konsere katılan tüm vatandaşlara teşekkür etti. Bu yılda 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutlamanın  mutluluğunu yaşadıklarını belirten Halebak, konsere katılımın büyük olmasının kendisini mutlu ettiğini söyledi.

Lüleburgaz’da konser vermekten dolayı çok mutlu olduğunu belirten Kıraç da, Lüleburgaz’da kendisine gösterilen ilgiden dolayı mutlu olduğunu ifade etti.

Kongre Meydanı’nda yaklaşık 1,5 saat kalan Kıraç'ın şarkılarına vatandaşlar da eşlik etti. Vatandaşlar konserde gönüllerince eğlendiler.

Konser sonrası Halebak, Kıraç'a çiçek takdim etti ve konser son buldu.

Yılmaz ORUÇ

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek