Murat Mahir Altan; “SAHTE GÜLÜŞLER DEĞİL, SAMİMİYET KAZANACAK”
Trakya'da sandık kurulu başkanlarına eğitim verildi
Seçim günü alkol yasak, eğlence mekânları kapalı
Ahmet Etem Oruç; “Çocuk bakım ve kreş projesi hemen uygulanacak”
Bu haber 30 Ağustos 2014, Cumartesi 09:18 tarihinde eklendi. 1115 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

30 Ağustos Zafer Bayramı kutlu olsun

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 92. Yıldönümü Lüleburgaz’da düzenlenecek törenlerle kutlanacak.
30 Ağustos Zafer Bayramı kutlu olsun

Kutlama töreni sabah saat 09:30’da Atatürk Anıtına çelenk konulması ile başlayacak. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile devam edecek tören sonrasında Kaymakamlık makamında tebrikler kabul edilecek.

Kutlama töreni daha sonra hükümet Konağı önünde devam edecek. TSK adına günün anlam ve önemini belirtir konuşmanın yapılmasının ardından öğrenciler şiirler okuyacak. Halk oyunları gösterilerinin ardından mehtaran bir gösteri sunacak. Zafer kutlamaları resmigeçit ile sona erecek.

Öte yandan bugün yapılacak kutlamalarla ilgili hazırlıklar tamamlandı. Hükümet Konağı önünde protokol tribünü kurulup kortej geçişi için caddeler trafiğe kapatıldı.

Gökhan KAN

 

 

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek