Lüleburgaz’da 23 Nisan coşkusu
Kenan Ürün; “Lüleburgazspor’u iyileştirmek için adayım”
Lüleburgaz’da feci kaza
Çeşme meydanına TREPAŞ Resmi Ödeme Merkezi  açıldı
Bu haber 30 Ağustos 2014, Cumartesi 09:16 tarihinde eklendi. 1634 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgaz’da yumruk yumruğa kavga

Lüleburgaz’da Perşembe günü alkollü olduğu ileri sürülen E.G. ile vatandaşlar arasında kavga çıktı.
Lüleburgaz’da yumruk yumruğa kavga

Lüleburgaz İstanbul Caddesi Ata İş Merkezi önünde meydana gelen olayda vatandaşlar sürekli küfür eden ve bağırıp çağıran E.G.’yi linç etmek istedi.

 

Alkollü olduğu ileri süren E.G. ile vatandaşlar arasında çıkan kavgada E.G. çeşitli yerlerinden darbe aldığı için kan içinde kaldı.

Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen Lüleburgaz İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri iki gurubu ayırdı. Yaralı vatandaşı Ata İş Merkezi’ne alan polisler olay yerine 112 sağlık ekibini istedi. Olay yerine gelen 112 sağlık ekibi E.G. adlı vatandaşı alarak devlet hastanesine götürdü.

Yaralı vatandaş ambulansa binerken dahi çevredeki vatandaşlara sataşmaya ve küfür etmeye devam etti. E.G.’nin sağlık durumunun iyi olduğu ve alkollü olduğu öğrenildi.

 

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

Gökhan KAN

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek