Bulgaristan’a giden otobüs devrildi; 11 kişi yaralandı
Vatandaşlardan Ak Partiye Teşekkür
Köprü ayağına çarptı-1 Yaralı
Alevi-Bektaşi camiasının acı günü
Bu haber 29 Ağustos 2014, Cuma 09:49 tarihinde eklendi. 1310 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

10. Bölgesel Eğitim Çalıştayı “Kırklareli’nde yapıldı

Kırklareli, İstanbul, Kocaeli, Tekirdağ ve Edirne illerini kapsayan “Bölgesel Eğitim Çalıştayı”nın 10’ncusu Kırklareli’de yapıldı.
10. Bölgesel Eğitim Çalıştayı “Kırklareli’nde yapıldı

Milli Eğitim Bakanlığı’nca 16 Temmuz-28 Ağustos 2014 tarihleri arsında 11 İlde yapılması planlanan Çalıştayın 10’ncusu Kırklareli İlinde  26 Ağustos 2014 Salı günü saat 13.00’ da  Royal Bilgiç Otelde yapıldı. 

Çalıştayın açılış konuşmasını yapan  İl Milli Eğitim Müdürü  Korkmaz,  Çalıştaya  katılan Bakanlık yetkililerine, Kırklareli Valisi Mustafa Yaman ve tüm katılımcılara teşekkür etti. 

 Açılış konuşmalarının ardından Milli Eğitim Bakanlığı Müşaviri Ercan Demirci, toplantının formatı ve gidişatı hakkında katılımcılara bilgiler verdi. Eğitim ve öğretimle ilgili sorunları, katılımcılar tarafından dile getirilirken, karşılaşılan sorunlarla ilgili çözüm önerileri tartışıldı. Çalıştayda dile getirilen sorunlar için çözüm önerileri sunuldu. 

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından İlimizde düzenlenen X. Bölgesel Eğitim Çalıştayına; Kırklareli Valisi Mustafa Yaman, Milli Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Genel Müdürü Ercan Türk, Milli Eğitim Bakanlığı Müşaviri Ercan Demirci,  Milli Eğitim Uzmanları Muhammet Uslu ve İbrahim Boncuk, İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Muammer Yıldız,   Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik, Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürü Halis İşler, Edirne İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Özcan, İl Milli Eğitim Müdürümüz İbrahim Korkmaz Kırklareli, İstanbul, Kocaeli, Tekirdağ ve Edirne illerinin İlçe Milli Eğitim Müdürleri ve İl ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri katıldı.

 

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek