Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu haber 29 Ağustos 2014, Cuma 09:46 tarihinde eklendi. 3119 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Devlet Hastanesi’ne kadın eli değdi

Lüleburgaz Devlet Hastanesi’ne başhekim olarak atanan Uz. Dr. Nilgün Sema Çomaklı, devlet hastanesinde çalışmalara hızlı başladı.
Devlet Hastanesi’ne kadın eli değdi

Lüleburgaz Devlet Hastanesi’ne Uz. Dr. Nilgün Sema Çomaklı, başhekim olarak atanırken Nurgül Şandır ise İdari ve Mali İşler Müdürü olarak atandı.

 

Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nin yollarını asfaltlatan Çomaklı, kadın elinin değdiği yerlerin daha güzel olacağını söyledi. Lüleburgaz Hastanesi’nin daha verimli çalışması ve çevre düzenlemesinin daha güzel olması için çalışma yapacaklarını belirten Çomaklı, Lüleburgaz halkına en iyi hizmeti vermeye çalışacaklarını ifade etti.

 

Sağlık Bakanlığının politikaları doğrultusunda hastalara, hak ettikleri doğru, güvenilir teşhis ve tedavi yöntemlerini kullanarak kaliteli hizmet vermek için çalışacaklarını dile getiren Çomaklı, “Ana politikamız tüm yasal şartlar ve mevzuat hükümleri çerçevesinde verilen sağlık hizmetinin kalitesini sürekli iyileştirmek olacaktır. Misyonumuz doğrultusunda tüm hastalarımıza güler yüzlü, saygılı ve etik kurallara uygun bir şekilde en hızlı ve kolay ulaşılabilir kaliteli hizmet sunmaya çalışıyoruz. Hedefimiz olarak ise hasta ve çalışan memnuniyet oranını artırmak, tıbbi cihaz ve donanımı iyileştirmek, hastanemizin fiziki yapısını hizmetin kaliteli, verimli ve etkin uygulanması adına iyileştirmek olacaktır” dedi.

 

Çomaklı kimdir?

1974 yılında Sivas’ta dünyaya geldi. İlk orta ve lise öğrenimimi İzmir’in Kemalpaşa ilçesinde tamamladı.1996 yılında Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden tıp doktoru olarak mezun oldu.1997 yılında Kütahya ilinin Simav ilçesine bağlı Bahtıllı kasabasında, 1998 -1999 yıllarında İzmir’in Torbalı ilçesine bağlı Subaşı beldesinde pratisyen hekim olarak çalıştı. 999 -2003 yılları arasında İzmir112 Acil Yardım Merkezinde çalıştı. 2008 yılında Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden Biyokimya ve Klinik Biyokimya Uzmanlığı aldı. 2008 Eylül ayından itibaren Kırklareli Devlet Hastanesi’nde Biyokimya ve Klinik Biyokimya Uzmanı olarak, 2009 Haziran- 2014 Temmuz ayları arasında ise aynı hastanede Başhekim yardımcısı olarak görev yaptı. 06.08.2014 tarihinden itibaren de Lüleburgaz Devlet Hastanesi Hastane Yöneticisi olarak görevlendirildi. Evli ve iki kız çocuk annesidir.

Yılmaz ORUÇ

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek