Murat Mahir Altan; “SAHTE GÜLÜŞLER DEĞİL, SAMİMİYET KAZANACAK”
Trakya'da sandık kurulu başkanlarına eğitim verildi
Seçim günü alkol yasak, eğlence mekânları kapalı
Ahmet Etem Oruç; “Çocuk bakım ve kreş projesi hemen uygulanacak”
Bu haber 29 Ağustos 2014, Cuma 09:42 tarihinde eklendi. 1210 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Yakup Yavru’dan Bayer’e ziyaret

Destere ve Sağ Salim filmleri gibi birçok filmde oynayan ünlü sinema oyuncusu Yakup Yavru, Lüleburgaz Kültür Turizm ve Spor Kulübü Dernek Başkanı Ertan Bayer’i ziyaret etti.
Yakup Yavru’dan Bayer’e ziyaret

Ziyarette konuşan sanatçı Yakup Yavru, 2008 yılında Destere filminde Bayer ile beraber çalıştıklarını söyledi. “Ertan Bayer bizim filimde Trakya şivesi öğretmenimizdi” diyen Yavru, “O yıldan beri dostluğumuz devam ediyor. Daha öncede 4 veya 5 defa Lüleburgaz’a geldim” diye konuştu.

 

Sağ Salim ve Sağ Salim 2 filmlerinde epey yorulduklarını ve şimdi de Yusuf Yusuf isimli komedi filminde rol aldığını belirten Yavru, “10 günlük bir tatilimiz var. Bu tatilde Ertan arkadaşımla birlikte Bulgaristan’ın Burgaz ve Varna şehirlerini gezeceğim. Buraya Bayer’i almaya geldim” şeklinde konuştu.

 

Bir dönem Kırklareli’ye bağlı Derköyü’nde öğretmenlik yaptığını ifade eden Yavru, ayrıca öğretmenlik yaptığı köye de uğrayıp öğrencilerimi göreceğini kaydetti.

 

Ertan Bayer de, ziyaretten dolayı çok mutlu olduğunu söyledi. Yavru ile çok iyi bir dostlukları olduğunu belirten Bayer, “Buraya bizleri ziyaret etmek için gelen dostumuz Yavru’ya teşekkür ederim. Kendisiyle üç günlük Bulgaristan gezisi yapacağız. Dostum Yavru burada bizim misafirimiz olacak” dedi.

 

Yılmaz ORUÇ

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek