Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu haber 28 Ağustos 2014, Perşembe 09:23 tarihinde eklendi. 1272 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Setboyu tehlike saçıyor

Lüleburgaz Dere Mahallesi Setboyu’nda özellikle eski un fabrikası civarına sokak lambaları konmaması nedeniyle hem sürücüler hem de vatandaşlar zor anlar yaşıyor.
Setboyu tehlike saçıyor

Lüleburgaz Dere Mahallesi Setboyu’nda özellikle eski un fabrikası civarına sokak lambaları konmaması nedeniyle hem sürücüler hem de vatandaşlar zor anlar yaşıyor.

 

Lüleburgaz setboyunda yeterli sokak lambası ve trafik işaretinin konmaması vatandaş ve şoförleri isyan ettirdi. Vatandaşlar buradan karanlık ve köpekler yüzünden gece geçmeye korkar olduklarını ileri sürdüler. Şoförlerde özelikle ışıklandırma ve trafik işaretinden yakınıyor.                                                                    

 

Vatandaş ve şoförler şikayetçi

Dere boyunda ışıklandırma ve trafik işaretlerinin yetersiz olduğunu belirten vatandaş ve şoförler, “Gece burada araba hele hele bisiklet ve yürüyerek gitmek çok zor. Yeterli ışıklandırma olmadığı için bir metre ötesi gözükmüyor. Gece bir otomobil dereye düşse karanlıktan dolayı kimse görmeyecek. Kimse görmedikten sonrada kurtarma yapılamayacak ve o vatandaş öldüğünde hesabını kim verecek. Ayrıca buralara birde trafik işareti ve hız limiti konması gerekiyor. Şoförler viraja çok suratlı giriyorlar. Buda ister istemez kazaya davetiye çıkarıyor. Yeterli trafik işareti olsa daha sağlıklı olur. Yetkililerden burası için acil çözüm bekliyoruz” dediler.

Yılmaz ORUÇ

 

 

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek