Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu haber 28 Ağustos 2014, Perşembe 09:22 tarihinde eklendi. 1502 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Ağlama sesi herkesi alarma geçirdi

Lüleburgaz Taşköprü yakınlarında gece yarısı dereden çocuk ağlama sesi geldiği ihbarı yapılması üzerine dere ve çevresinde dün gece hareketli anlar yaşandı.
Ağlama sesi herkesi alarma geçirdi

Sesin kimden ve nereden geldiği daha sonra anlaşıldı.

 

Lüleburgaz Taşköprü yakınlarında dereden çocuk ağlama sesi geldiğini ihbarı gelmesi üzerine dere ve çevresinde dün gece saat 24:00’de hareketli anlar yaşandı.

 

Lüleburgaz İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, dün gece saat 24:00 sularında hareketli anlar yaşadı. Dere boyunda evleri bulunan vatandaşların “Dereden çocuk ağlama sesi geliyor” ihbarıyla polis ekipleri derede arama başlattı. Derenin iki yanında da arama çalışması başlatan polis ekipleri ağlama sesini duydular. Yapılan araştırma sonucunda deredeki ağlama sesinin yavru köpekten geldiği öğrenildi. Ağlama sesi polis ve vatandaşlara hareketli anlar yaşattı. Ağlama sesi, karanlık ve derenin çok otlu olması nedeniyle sonlandırıldı.

Yılmaz ORUÇ

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek