Lüleburgaz’da 23 Nisan coşkusu
Kenan Ürün; “Lüleburgazspor’u iyileştirmek için adayım”
Lüleburgaz’da feci kaza
Çeşme meydanına TREPAŞ Resmi Ödeme Merkezi  açıldı
Bu haber 27 Ağustos 2014, Çarşamba 09:22 tarihinde eklendi. 917 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Sünnet çocukları doyasıya eğlendi

Lüleburgaz Belediyesi ile hayırsever iş adamı Ali Osman Keçeci tarafından düzenlenen 15. toplu sünnet şöleni düzenlenen düğün gecesiyle son buldu.
Sünnet çocukları doyasıya eğlendi

Lüleburgaz Kongre Meydanı’nda Pazartesi akşamı düzenlenen 15. toplu sünnet şöleninde 26 çocuk ve aileleri çalınan müziklerle doyasıya eğlendi.

 

Lüleburgaz Belediye Başkanı Emin Halebak, Kongre Meydanı'nda düzenlenen sünnet şöleninde iş adamı Ali Osman Keçeci'ye teşekkür plaketi verdi.

 

15. Sünnet Şenliği kapsamında bu yıl 26 çocuğun sünnet edilerek erkekliğe ilk adımlarının atmasının sağlandığını belirten Halebak, “Lüleburgaz Belediyesi olarak vatandaşlarımızın mutluluğu için çok çalışıyoruz. Her yıl ilçemizde maddi durumu iyi olmayan çocuklarımızı sünnet ettiriyoruz. Umarım bir dahaki yıl yine burada olur ve bu coşkuya tekrar tanıklık ederiz” dedi.

Daha sonra Halebak ve Keçeci, sünnet olan çocuklara çeşitli hediyeler verildi ardından da sünnet olan çocuklar ve aileleri çalınan müziklerle doyasıya eğlendiler.

 

Yılmaz ORUÇ

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek