Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu haber 23 Ağustos 2014, Cumartesi 09:34 tarihinde eklendi. 1114 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

AÖL sınavları yapılacak

Lüleburgaz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Açık Öğretim Lisesi ve Mesleki Açık Öğretim Lisesi sınavlarının yarın ve Pazar günü yapılacağını bildirdi.
AÖL sınavları yapılacak

Lüleburgaz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada 2013-2014 öğretim yılı için Açık Öğretim Lisesi ve Mesleki Açık Öğretim Lisesi’ne yeni kayıt yaptıran ve kayıt yenileyen öğrencilerin sınavlara girebileceği ifade edildi.

 

Sınavların bugün 2 oturum ve yarın ise tek oturumda yapılacağının söylendiği açıklamada, “Sınav yarın saat 10.00 ve 14.00’de, pazar günü ise saat 10.00’da olmak üzere 3 oturumda gerçekleştirilecek. Öğrenciler sınav yerlerini AÖL web sitesinde öğrenebilirler. Öğrencilere sınavlarda başarılar diliyoruz” ifadeleri yer aldı.

Yılmaz ORUÇ

 

.

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek