HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu haber 23 Ağustos 2014, Cumartesi 09:27 tarihinde eklendi. 1117 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Akademi Basketbol Kulübü’nden Halebak’a ziyaret

Lüleburgaz Akademi Basketbol Kulübü Derneği önceki gün saat 15.30’da Lüleburgaz Belediye Başkanı Emin Halebak’ı makamında ziyaret etti.
Akademi  Basketbol Kulübü’nden Halebak’a ziyaret

Ziyarete Lüleburgaz Akademi Basketbol Kulübü Derneği Başkan Gökhan Teksöz,  Kulüp Antrenörü  Recep Akbulut,  Kulübün Büyükler Erkek Basketbol Takımı,  Genç Kızlar Basketbol Takımı’da katıldı.

Lüleburgaz Akademi Basketbol  Takımı Kulübü Başkanı Gökhan Teksöz, gazetemize yaptığı açıklamada; “Lüleburgaz Akademi Basketbol  Kulübü Derneği olarak bu yıl Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi’nde mücadele edeceğiz.  Bunun yanında Genç Kız Basketbol Takımımız’da geçtiğimiz yıl Kırklareli İl Şampiyonu olmuştu.  Lüleburgaz Belediye Başkanı Emin Halebak’ı ziyaret ederek kendisine kulübümüzün formasını hediye ettik.  Kendisi de gençlerin uyuşturucu maddelerden uzak durması için spora ve sosyal aktivitilere  teşvik edilmesi gerektiğini söyledi.  Bu yaklaşımından dolayı kendisine teşekkür ediyoruz” dedi.

Ertan BAYER

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek