Lüleburgaz’da 23 Nisan coşkusu
Kenan Ürün; “Lüleburgazspor’u iyileştirmek için adayım”
Lüleburgaz’da feci kaza
Çeşme meydanına TREPAŞ Resmi Ödeme Merkezi  açıldı
Bu haber 23 Ağustos 2014, Cumartesi 09:24 tarihinde eklendi. 1460 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Şamiloğluspor kulübünde büyük değişiklik

Lüleburgaz Şamiloğlu Spor Kulübü antrenörü Şemsi Şamiloğlu, “Lüleburgaz’a daha iyi hizmet vermek için kulübü hem yeniliyor hem de büyütüyoruz” dedi.
Şamiloğluspor kulübünde büyük değişiklik

Karatede Türkiye ve dünya birincileri çıkaran Lüleburgaz Şamiloğlu Spor Kulübü yenileniyor. Kulübün Yeni Mahalle İstasyon Caddesi üzerinde bulunan eski yeri tadilat yapılarak fitness ve badi salonu olarak kullanılacak. Onurkent  Sitesi’nde açılacak yeri ise karate yeri olarak işlev yapacak.

Lüleburgaz Şamiloğlu Spor Kulübü antrenörü Şemsi Şamiloğlu, “Lüleburgaz gibi büyük ve gelişmeye açık bir ilçeye daha iyi hizmet vermek için kulübü büyütme kararı aldık. Onun için eski yerimizi daha da genişleterek fitness ve badi salonu yaptık. Karatede başarılarımızı da göze alarak daha çok çocuğa ulaşmak için Onurkent Sitesin’de ayrı bir yer açtık. Umarım daha çok başarılı oluruz” dedi.

 

Yılmaz ORUÇ

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek