Bulgaristan’a giden otobüs devrildi; 11 kişi yaralandı
Vatandaşlardan Ak Partiye Teşekkür
Köprü ayağına çarptı-1 Yaralı
Alevi-Bektaşi camiasının acı günü
Bu haber 21 Ağustos 2014, Perşembe 09:13 tarihinde eklendi. 1324 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Enerjisini Güneşten Alan Bağlar

2013-2014 Mali Destek Programları çerçevesinde desteklenen “Enerjisini Güneşten Alan Çevre Dostu Üretim” projesinin uygulama sözleşmesi imzalandı.
Enerjisini Güneşten Alan Bağlar

A Bağcılık Şarapçılık Tarım Ürünleri Üretim Pazarlama İthalat İhracat Sanayi Ltd tarafından hazırlanan proje kapsamında firmaya ait 350 dekara kurulu bağların ve yapımı devam eden 40 yataklı butik otelin  elektrik enerjisi ihtiyacı güneşten sağlanacak. Proje ile 200KW kurulu gücü olacak güneş enerji santralinden yıllık ortalama 298.368KW elektrik enerjisi üretilmesi planlanıyor. Uygulama süresi 9 ay olan projenin toplam bütçesi 598.950 TL olacak ve 299.275 TL’si(%50) Trakya Kalkınma Ajansı tarafından desteklenecek.

 

A Bağcılık, Kırklareli ili Lüleburgaz ilçesi Hamitabat köyünde bulunan toplam 2000 dönümlük arazide bağcılık, şarap üretimi ve meyveciliğin yanı sıra agro-eko ve gastronomi turizmi konusunda faaliyet gösteriyor.

 

 

Haber Merkezi 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek