Bulgaristan’a giden otobüs devrildi; 11 kişi yaralandı
Vatandaşlardan Ak Partiye Teşekkür
Köprü ayağına çarptı-1 Yaralı
Alevi-Bektaşi camiasının acı günü
Bu haber 20 Ağustos 2014, Çarşamba 09:33 tarihinde eklendi. 1640 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgaz Kooperatifi’nden öğrencilere müjde

Lüleburgaz Kooperatifi’nce Lüleburgaz-Tekirdağ arasında öğrenci servisleri başlatıldı.
Lüleburgaz Kooperatifi’nden öğrencilere müjde

Öğrenci ailelerinin yüzünü güldürecek haber hakkında açıklamalarda bulunan Lüleburgaz Kooperatifi Sahibi Murat Hasko “Öğrenci ve ailelerini düşünerek Tekirdağ ilinde okuyan öğrencilerimiz için servislerimizi başlattık. Bundan böyle ailelerin Tekirdağ’da evlatları için kalacak yer arayışına girmelerine gerek kalmayacak. Öğrencilerimizi Lüleburgaz’dan alıp Tekirdağ’daki okullarına kadar götüreceğiz. Başlattığımız hizmet sayesinde ailelerin de gözü arkada kalmayacak, çocukları için kalacak yer arama derdine de girmeyecekler. Sıcak yuvalarında kalıp servislerimizi kullanarak okullarına gidip gelecek öğrencilerimiz de yalnızca derslerini düşünerek daha başarılı olacaklardır” dedi.

Son model araçlarla çekilecek servislerde tecrübeli şoförlerin hizmet vereceğini söyleyen Hasko “Sizin çocuklarınız bizim çocuklarımızdır anlayışı ile vereceğimiz hizmet sayesinde ailelerin gözü arkada kalmayacaktır. Yılmaz Mahallesi Orhan Özcanlar Sokak Sezen İşhanı Kat:3 No:303 adresimizdeki büromuzla hizmete hazırız. Servislerimizle ilgili ayrıntılı bilgi almak isteyen vatandaşlarımızı 0 532 424 59 47 nolu telefonumuzdan da bilgi edinebilirler” dedi.

 

Gökhan KAN

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek