HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu haber 20 Ağustos 2014, Çarşamba 09:31 tarihinde eklendi. 916 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Pancar üreticisine 436 bin TL avans

Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş. tarafından, Alpullu Şeker Fabrikası’na bağlı olan bölgede pancar ekimi yapan üreticiler 436 bin TL ikinci nakdi sulama avansı ödemesi yapıldı.
Pancar üreticisine 436 bin TL avans

Konuyla ilgili Alpullu Şeker Fabrikası’ndan yapılan açıklamada; “Fabrika olarak 2014 yılı ekim ayından itibaren alımına başlanacak pancara karşılık üreticilere 0,436 milyon TL.tutarında      ikinci  nakdi     sulama         avansı  19 ağustos 2014   tarihinde ödendi. Böylelikle; bugüne kadar ayni ve nakdi avans olarak  ödenmiş olan 1,541 milyon TL  İle birlikte 2014 yılı ürününe karşılık ödenen avanslar tutarı 1,977 milyon TL’ye  ulaşmış oldu.” Denildi.

Ertan BAYER

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek