Murat Mahir Altan; “SAHTE GÜLÜŞLER DEĞİL, SAMİMİYET KAZANACAK”
Trakya'da sandık kurulu başkanlarına eğitim verildi
Seçim günü alkol yasak, eğlence mekânları kapalı
Ahmet Etem Oruç; “Çocuk bakım ve kreş projesi hemen uygulanacak”
Bu haber 19 Ağustos 2014, Salı 09:21 tarihinde eklendi. 2764 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Şentürk, Kırklareli’ne sevk edildi

Lüleburgaz’ın Çağrıkent Sitesi’nde meydana gelen cinayetle ilgili tutuklanan 51 yaşındaki Ensar Şentürk, Kırklareli’ne sevk edildi.
Şentürk, Kırklareli’ne sevk edildi

Çağrıkent Sitesi’nde 1 Ağustos Cuma günü meydana gelen olayda Şükran Şentürk  ile 18 yaşındaki oğlu Ahmet Bedrettin Şentürk, evlerinde tabanca ile vurulmuş şekilde baba 51 yaşındaki Ensar Şentürk tarafından bulundu. Meydana gelen olayda anne ve çocuğunda ikişer kurşun olduğu ileri sürüldü.

Olaydan sonra gözaltına alınan Ensar Şentürk, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Lüleburgaz Kapalı Cezaevi’ne gönderildi. Şentürk,  çıkarıldığı mahkemede olayı kendisinin yapmadığını ifade etti.

 

Alınan bilgiye göre Lüleburgaz Adliyesi dosyayı Kırklareli Ağır Ceza Mahkemesine gönderdiği için baba Ensar Şentürk, Kırklareli Cezaevine gönderildi.

 

Diğer taraftan Adli Tıp raporunun da kısa sürede gelmesi bekleniyor. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Haber Merkezi

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek