Murat mahir Altan, depremzedelerle buluştu
Yavuz Muhtar yeniden aday
Vali Ekici, jandarma personeli ile iftar yaptı
Ahmetbey köftesine coğrafi işaret almak için protokol imzalandı
Bu haber 19 Ağustos 2014, Salı 09:20 tarihinde eklendi. 1000 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgazlı Çiftçiler Fuar’dan mutlu ayrıldı

Lüleburgazlı çiftçiler Tekirdağ Karaevli Köyü’nde gerçekleştirilen Tarım ve Hayvancılık Fuarı’ndan mutlu ayrıldılar.
Lüleburgazlı Çiftçiler Fuar’dan mutlu ayrıldı

Lüleburgaz Ziraat Odası Başkanlığı’nca Tekirdağ’daki tarım ve teknoloji Fuarına katılan Lüleburgazlı çiftçiler tarım, hayvancılık, ilaçlama ve gübre işlerinde gelinen son nokta ve teknolojik yenilikleri yerinde görme imkanı buldular. Fuara katılan çiftçiler bu anlamlı fuara gitmelerin sağlayan Ziraat Odası Başkanına teşekkür ettiler.

Ziraat Odası Başkanı Mustafa Şener Birgün de fuarın olumlu geçtiğini belirtip “Çiftçilerimiz son teknoloji ürünlerini yerinde görüp uygulamalı olarak bizzat yaşadılar. Ayçiçeği ekim makineleri için geliştirilen yeni aparatları görüp Tekirdağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi’nce yürütülen çalışmaları gördüler. Hayvancılık ve ilaçlamadaki yenilikleri bizzat görüp inceleme imkânı buldular. Fuara katılar traktör firmaları ve ürünlerini incelediler. Kısacası çiftçimizin ufkunu açan fuar gayet olumlu geçti. Bu tip yararlı fuarlara üyelerimizi götürmeye devam edeceğiz” dedi.

 

Gökhan KAN

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek