Tır devrildi, köylü kurtardı
Vali Birol Ekici, şehit ailelerini ziyaret etti
Bugün su kesintisi olacak
HEM’de kursiyerler belgelerini aldı
Bu haber 19 Ağustos 2014, Salı 09:20 tarihinde eklendi. 5146 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgaz Tenis Kulübü Kuruldu

Lüleburgaz Tenis Kulüp Başkanı Enver Ordukaya, Lüleburgaz Tenis Kulübü’nü kurduklarını ve yeni yönetimi belirlediklerini bildirdi.
Lüleburgaz Tenis Kulübü Kuruldu

Lüleburgaz’da tenis sporunu geliştirmek için kulübü kurduklarını belirten Ordukaya, “Lüleburgaz tenis okulu olarak iki yıl önce çalışmalara başladık. Öğrenci sayımız her yıl artıyor. Bundan sonraki hedefimiz potansiyelimizi arttırarak başarılı öğrenciler yetiştirmektir.  Amacımız Lüleburgaz halkını ve çocukları tenis sporu ile tanıştırmak. Çocuklar boş zamanlarını spor faaliyetleri ile geçirsin istiyoruz. Kulübümüz Devlet Su İşleri İlçe Müdürlüğü’nde faaliyetini sürdürüyor.”

 

Yönetim Kurulu: Başkan Enver ORDUKAYA, Başkan Yardımcısı Özlem TERZİ, Genel Sekreter Birsen SEKHAVAT, Sayman Feray AKTÜRK, Üyeler Şenay YAMAN, Sezgin KUTLUER, Güngör BOSNA.

Denetim Kurulu: Sibel PİŞKİN, Selçuk DAYIOĞLU, Dilek ÇAKIROĞLU.

 

 

Gözde KOCAAY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek