İlçe Emniyet Müdürü Osman Ünal’a veda
Turhal Kaynak hayatını kaybetti
Serbülent Avcu’dan “GELİN CHP’YE YENİDEN ÜYE OLUN” çağırısı
Alman ve İspanyol bisikletçilere Türk misafirperverliğini gösterdiler
Bu haber 13 Ağustos 2014, Çarşamba 09:11 tarihinde eklendi. 3085 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Ölüm 22 yaşında geldi

Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Zafer Girgin ve CHP Lüleburgaz eski İlçe Başkanı Turabi Kayan’ın yeğeni, Aynur ile Naci Kayan çiftinin oğulları Erdener Kayan Hakkın rahmetine kavuştu.
Ölüm 22 yaşında geldi

Manisa Celal Bayar Üniversitesi son sınıfta okuyan 22 yaşındaki Erdener Kayan, beyin kanaması teşhisi ile  12 gün Edirne’de tedavi gördü.

 

Erdener Kayan’ın daha sonra Gaziosmanpaşa’daki hastanede yaklaşık 1,5 ay  tedavi gördüğü fakat kurtarılamayarak hayata gözlerini yumduğu öğrenildi.

 

Genç yaşta vefat eden Erdener Kayan, dün Lüleburgaz Sokullu Camii’nde kılınan ikindi namazının ardından Lüleburgaz Eski Mezarlık’ta toprağa verildi.

 

Erdener Kayan’ın cenazesine ailesi, akrabaları, arkadaşları ve vatandaşlar katıldı.

 

 

Hürfikir Gazetesi olarak merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

 

 

Gökhan KAN 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek