33’üncü 23 Nisan Uluslararası Çocuk Şenliği başladı
Çatı yangını 3 saatte söndürüldü
Selami Tezcan’dan basın açıklaması
Kaymakam Yüce’den 23 Nisan mesajı
Bu haber 12 Ağustos 2014, Salı 09:32 tarihinde eklendi. 3006 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Bedrettin’e iki kurşun gelmiş

Lüleburgaz Çağrıkent Sitesi’nde meydana gelen cinayetle ilgili yeni iddialar ileri sürüldü.
Bedrettin’e iki kurşun gelmiş

Yeni iddiada Ahmet Bedrettin Şentürk’te bir değil iki kurşun isabet ettiği bunun içinde olayın intihar olmadığı  anne ve oğlunun  öldürüldüğü yönünde  oldu.

 

Bilindiği gibi Lüleburgaz’a bağlı Ayvalı Köyü köyü yolunda bulunan Çağrıkent Sitesi’nde 1 Ağustos Cuma günü meydana gelen olayda  51 yaşındaki Ensar Şentürk’ün  eşi  Şükran Şentürk  ile 18 yaşındaki oğlu Ahmet Bedrettin Şentürk’ün evlerinde tabanca ile vurulduğunu jandarma bölgesi olmasına rağmen 155 polis imdat hattına bildirmişti..

 

Daha sonra gözaltına alınan Ensar Şentürk, çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken, cinayeti  kendisinin işlemediği yönünde ifade vermişti.

 

Olayla ilgili yeni iddialar

Yaşanan bu üzücü cinayet ile ilgili  yeni iddialar ortaya atıldı. Olay günü anne Şükran Şentürk’de iki,  oğlu Bedrettin  Şentürk’de ise bir kurşun bulunduğu açıklanmıştı.

 

 Ancak alınan bilgiye  Adli Tıp incelemesinde , Ahmet Bedrettin Şentürk’ün vücudundan  bir kurşun dana çıkarıldı öğrenildi.

 

İkinci  kurşunun Şentürk’ün sırt kısımda olduğu için görünmediği öğrenildi.

 

 Yeni gelişme ile anne ve oğulda ikişer kurşun olduğu ve böylece intihar ihtimalinin ortadan kalktığı ileri sürüldü.

 

. Diğer taraftan da Adli Tıp raporunun da kısa sürede gelmesi beklenirken, Lüleburgaz Adliyesi’nin  dosyayı bugünlerde Kırklareli Ağır Ceza Mahkemesine göndereceği öğrenildi.

 

 Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

 

Ertan BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek