Murat mahir Altan, depremzedelerle buluştu
Yavuz Muhtar yeniden aday
Vali Ekici, jandarma personeli ile iftar yaptı
Ahmetbey köftesine coğrafi işaret almak için protokol imzalandı
Bu haber 12 Ağustos 2014, Salı 09:25 tarihinde eklendi. 2552 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Mustafa Sarıgül yarın Lüleburgaz’da

İsmi CHP Genel Başkanlığı için geçen Mustafa Sarıgül, yarın Lüleburgaz’a gelecek.
Mustafa Sarıgül yarın Lüleburgaz’da

Saat 12.30’da Lüleburgaz’a gelecek olan Mustafa Sarıgül, saat 13.00’de  Atatürk Mahallesi, İstanbul Caddesi No: 87 adresinde  bulunan Elektrik Mühendisi  Onur Deniz Çakırel’in sahibi olduğu Ensan Elektrik Mühendisi  Enerji ve İnşaat  Sanayi Ticaret Ltd. Şti.’nin açılışına katılacak.

Sarıgül, Levent Çakırel’in oğlu olan Onur Deniz Çakırel’in açılışına katıldıktan sonra, yine Levent Çakırel ile birlikte Lüleburgaz’da bulunan arkadaşlarını ziyaret edecek.

Açılışa, Lüleburgaz Belediye Başkanı Emin Halebak’la birlikte Lüleburgaz çevresinden de belediye başkanlarının katılması bekleniyor.

Mustafa Sarıgül’ün, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ardından ilk yurtiçi gezisinde  Lüleburgaz’da açılışa gelmesi Lüleburgaz’ın da siyaset arenasında ne kadar önemli bir konumda olduğunu ortaya koydu.

 

 

 Ertan BAYER 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek