Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu haber 05 Ağustos 2014, Salı 09:14 tarihinde eklendi. 3282 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Baba tutuklandı anne ve oğlu defnedildi

Lüleburgaz’da meydana gelen olayla ilgili baba Ensar Şentürk tutuklanırken anne Şükran Şentürk (51) ve oğlu Ahmet Bedrettin Şentürk (17), defnedildi.
Baba tutuklandı anne ve oğlu defnedildi

Lüleburgaz’ın Ayvalı Köyü Çağrı Konakları'nda anne ve oğlunun evlerinde ölü bulunmasıyla ilgili baba Ensar Şentürk, Cumartesi günü tutuklandı.

 

 Baba Şentürk, 8 saat Lüleburgaz İlçe Jandarma komutanlığında ifade verdikten sonra Cumartesi günü saat 14:30 Lüleburgaz Adliyesi’ne getirildi.

 

 Burada 4 saat savcıya ifade veren baba Şentürk, daha sonra çıkarıldığı nöbetçi mahkemede tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Baba Şentürk, mahkemede eşi ile çocuğunu evde ölü olarak bulduğunu ve suçsuz olduğunu söyledi.

 

Öte taraftan anne Şükran Şentürk (51), ve oğlu Ahmet Bedrettin Şentürk memleketleri Trabzon'un Çaykara ilçesinde toprağa verildi.

 

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

 

Yılmaz Oruç

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek