Bulgaristan’a giden otobüs devrildi; 11 kişi yaralandı
Vatandaşlardan Ak Partiye Teşekkür
Köprü ayağına çarptı-1 Yaralı
Alevi-Bektaşi camiasının acı günü
Bu haber 02 Ağustos 2014, Cumartesi 09:13 tarihinde eklendi. 3842 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Gençlerin hayatı hastane yönetimine bağlı

20 Temmuz 2014 Pazar günü Lüleburgaz'da yaşanan patlamada yaralanan Ali Acun, Soner Güngör, Erdem Yaylagül ve Kaan Mut`un tedavisi İstanbul Kartal Lütfü Kırdal Araştırma Hastanesi Yanık ve Yara ünitesinde sürüyor.
Gençlerin hayatı hastane yönetimine bağlı

 Hastalar Uzm. Dr. Sezer Yakupoğlu gözetiminde tedavi edilirken hastaların hayati tehlikeleri devam ediyor.

 Hastane Yönetimi Uzm. Dr. Sezer Yakupoğlu'nun polikliniğini değiştirmek istediğini belirten hasta yakınları ise “Biz ve Dr. Yakupoğlu böyle bir durumu kesinlikle istemiyoruz.” Dedi.

Hastanede tedavi gören hastalardan Ali Acun'un babası Derya Acun yaptığı açıklamada ; "Burada bizim hekim seçme hakkımız olmasına rağmen bu hakkımız bize özgür şekilde kullandırılmıyor. Biz hekim seçme hakkımızı Dr. Sezer Hanımdan yana kullanmak istiyoruz. Ancak hastane yönetemi burada hasta yakınları olarak verdiğimiz ve altında en az kırk imza olan dilekçemizi dikkate dahi alınmadı. Şuan yürürlükte olan doktor seçme hakkımızı niye kullanamıyoruz. Şuan iyiye giden hastalarımız sadece doktor değişikliğinden dolayı kötüleşirse buna nasıl cevap verecekler. Çocuklarımızın ölmesini istemiyoruz. Edirne olan Sağlık Bakanımızın bu sorunu çözmesini istiyoruz" dediler.  

Hastanede görüştüğümüz tüm hasta yakınları bu kararın durdurulmasını istediklerini söylediler.

Bilindiği gibi Lüleburgaz’da 20 Temmuz 2014 tarihinde yaşanan patlamada yaralanan gençlerden Berke Gezer önceki gün Lüleburgaz’da TOKİ’de toprağa verilmişti.

 

 

Ertan BAYER 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek