Murat mahir Altan, depremzedelerle buluştu
Yavuz Muhtar yeniden aday
Vali Ekici, jandarma personeli ile iftar yaptı
Ahmetbey köftesine coğrafi işaret almak için protokol imzalandı
Bu haber 01 Ağustos 2014, Cuma 09:04 tarihinde eklendi. 1644 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgazspor Nihat Güder ile anlaştı

Lüleburgazspor Kulübü, Nihat Güder ile bir sezonluk anlaşma imzaladı.
Lüleburgazspor Nihat Güder ile anlaştı

31 Temmuz Perşembe günü saat 13:00’te 8 Kasım Stadyumu Kulüp Binası’nda gerçekleştirilen imza töreninde Kulüp Başkanı Metin Açıkgöz ile Nihat Güder karşılıklı olarak sözleşmeleri imzalayıp gelecek sezon için anlaştılar.

 

Teknik Direktör olarak görev yapacak olan Güder yaptığı açıklamada “ Geçen yıl talihsizlikler yaşadık ve bir alt kümeye düştük. Sezon ortasında yaşanan sıkıntılar içinde göreve gelmiş ve görevden kaçmadan üzerime düşeni en iyi şekilde yapmaya çalışmıştım. Alt yapıdan genç oyuncularla elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık ama maalesef BAL’ dan düştük. Bu süreç içerisinde maç tecrübesi kazanan gençlerimizi kazanmış olduk. Her zaman söylediğim gibi Lüleburgazspor’un geleceği geçlere bağlıdır. Bu yüzden hemen 5-6 oyuncumuzla görüşmelere başlayacağız. Tabi ki dışarıdan da transfer yapacağız ama bunun 5-6 oyuncuyu geçmemesi gerektiğini düşünüyorum. Hedefimiz Lüleburgazımız’ı layık olduğu yere en yakın zamanda çıkarmaktır” dedi.

 

Futbol Şube Sorumlusu Berkay Başaran da Nihat Hoca’ya başarılar dileyip “Nihat Hocamızla başarılı olacağımıza inandık. Yardımcı Antrenörlük için de insiyatifi hocamıza bıraktık. İnşallah yakın zamanda Yardımcı Antrenör de açıklanacaktır” dedi.

 

Gökhan KAN

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek