Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu haber 31 Temmuz 2014, Perşembe 09:41 tarihinde eklendi. 956 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Ak Parti sahur yemeği düzenledi

AK Parti Lüleburgaz İlçe Teşkilatı'nın ramazan ayının son günü dolayısıyla T-Cafe' de düzenledikleri 300 kişilik sahur programına AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu' da katıldı.
Ak Parti sahur yemeği düzenledi

Sahur programına Soylu' nun yanı sıra AK Parti Kırklareli Milletvekili Şenol Gürşan, AK Parti Kırklareli İl Başkanı Ahmet Zeki Kılavuz, AK Parti Lüleburgaz ilçe Başkanı Cüneyt İleri ve partililer katıldı. Soylu, burada yaptığı konuşmada ilk kez Türkiye'de halkın kendi oyuyla cumhurbaşkanını seçeceğini söyledi. Ne Selçuklu ne Osmanlı nede Cumhuriyet tarihinde halkın cumhurbaşkanını seçemediğini belirten Soylu, bu yapılacak seçimin 1699'da  başlayan Karlofça vesayetinin sona erdirilmesi demek olduğunu kaydetti.

"Bu bizi tahkir edenlere, bizi küçük görenlere, pasaportumuzda yurt dışına çıktığımızda bize itilmiş kalkılmış muamelesi yapanlara karşı verilecek en büyük cevaptır" diyen Soylu, "Bize 70 ülkeye vizesiz gitmek yetmez. Türkiye'yi dünyanın her ülkesine vizesiz gidebilecek, ay yıldızlı pasaportu güren her  gümrük memurunun saygıyla ayağa kalktığı ve gönlünün titrediği bir ülke yapmak için hep birlikte ama hep birlikte çalışacağız. Yüksek hedeflere ulaşacağız. 50 milyar dolarlık turizm gelirine ulaşacağız, 150 milyarlık dolarlık tarım gelirine ulaşacağız. 60 milyar dolarlık arge çalışmasına ulaşacağız. Kendi otomobilimizi de yapacağız, kendi uçağımızı da yapacağız. Kendi milli füzemizi de yapacağız. Şunu çok açık yürekle söylüyorum ki kendi milli istihbarat uydumuzu da yapacağız.Türkiye adımlarını güçlü atıyor" şeklinde konuştu.

Türkiye'nin çok iyi yönetildiğini ve fırsatların iyi değerlendirildiğini belirten Soylu, "Dünya yeni bir oluşum içerisindedir. Avrupa, Amerika krizdeyken ve etrafımızdaki ülkelerde problem varken Türkiye'nin kişi başı geliri 3 bin 500 dolardan 11 bin dolarak gelmiştir. Hedefimiz ilk kademede 25 bin dolardır. Bunun yolu da 60 gramlık oy pusulasından geçiyor. Bir kardeşiniz, bir arkadaşınız bir evladınız olarak söylüyorum. Bu ülkede bir kişinin cumhurbaşkanlığına hakkı varsa,bir kerede katrilyon kerede bu Erdoğan'ın  hakkıdır. Bu kıymetli başbakanımızın hakkıdır bu Recep Tayyip Erdoğan'ın hakkıdır" diye konuştu.

Soylu, daha sonra vatandaşlarla sohbet etti.

Yılmaz ORUÇ

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek