Murat mahir Altan, depremzedelerle buluştu
Yavuz Muhtar yeniden aday
Vali Ekici, jandarma personeli ile iftar yaptı
Ahmetbey köftesine coğrafi işaret almak için protokol imzalandı
Bu haber 26 Temmuz 2014, Cumartesi 09:27 tarihinde eklendi. 936 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

“Şeker ve tatlıyı güvenilir yerden alın”

Lüleburgaz Belediyesi Zabıta Müdürü Raif Bıyıktaş, vatandaşları markasız tatlı ve şekerleri almamaları yönünde uyardı.
“Şeker ve tatlıyı güvenilir yerden alın”

Bıyıklıtaş, Lüleburgaz Belediyesi Zabıta Müdürlüğü tarafından Ramazan ayı denetimlerinin devam ettiği söyledi.

Denetimlerin halka daha iyi ve kaliteli ürünlerin satılması için yapıldığını belirten Bıyıklıtaş, “Şuanda rutin olarak ekmek fırınlarında denetim yapıyoruz. Yapılan denetimde ekmeğin gramajı, fırın ruhsatı ve hijyenik şartlara uygunluğu konusuna dikkat ediyoruz. Özellikle hijyen kuralları ve sağlıklı gıda tüketimine yönelik yapılan iş yeri denetimlerinde çalışanlar, imalathanede istenilen şartlara uyup uymadığı, kullanılan malzemelerin son kullanma tarihinin geçip geçmediği kontrol edildi” şeklinde konuştu.

 

Tatlı ve şeker alımına dikkat!

Vatandaşların özellikle Ramazan Bayramı dolayısıyla şeker ve tatlı almaya başladığını ifade eden Bıyıktaş, “Sokakta açık şekilde satılan şekerleri sakın almayın. Bildik markaları tercih etsinler. Ayrıca tatlı alırken de bilindik iş yerlerinden alınırsa mağduriyet yaşanmaz. Biz zabıta ekibi olarak da gerekli denetimleri yapacağız” dedi.

Yılmaz ORUÇ

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek