Murat mahir Altan, depremzedelerle buluştu
Yavuz Muhtar yeniden aday
Vali Ekici, jandarma personeli ile iftar yaptı
Ahmetbey köftesine coğrafi işaret almak için protokol imzalandı
Bu haber 23 Temmuz 2014, Çarşamba 09:25 tarihinde eklendi. 1815 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Avni Berberoğulları açıklama yaptı

Lüleburgaz’da, 3 bin 930 lira aidat borcu yüzünden icra yoluyla evinin satıldığını ileri süren Birgül Pehlivanoğlu’na apartman yöneticisi Avni Berberoğulları’ndan cevap geldi.
Avni Berberoğulları açıklama yaptı

Birgül Pehlivanoğlu (52), yaptığı açıklamada Yeni Mahalle Fatih Caddesi 2. Ara Sokak’ta Hilal Apartmanı'nda kendi dairesinde yatalak annesi  Habibe Pehlivanoğlu ile kaldığı evinin apartmana olan 3 bin 930 lira aidat borcu nedeniyle satıldığını ileri sürmüştü. Hilal Apartman Yöneticisi Avni Berberoğulları’da bu konuda açıklama yaptı.

 

Yapılan açıklama: “Haberde adı geçen Birgül Pehlivanoğlu, tamamen duygu sömürüsü yapıyor. Kendisinin aynı apartmanda 2 dairesi ve Barış Mahallesi’nde de 5 dairelik arsası var ve 3 yıldan beri aidat borçlarını ödemiyor. Defalarca kendisine posta yoluyla icra tebligatları gelmesine rağmen tebligatları kabul etmedi. Her gördüğüm yerde ben kendisine aidat borcunu ödemesini ve ödememesi halinde icraya verileceğini söyledim. 3 yıl sonunda toplam 8 bin 100 lira aidat borcu oldu. Yapılan icrada bu paradan bu yılın 5 ayı olan 1700 lira ödenmedi ve bu parayı nasıl ödeyeceğiz yada kimden alacağız. Ayrıca Apartmanın doğalgaza geçmesi için 4 yıldır uğraşıyoruz ama Birgül Pehlivanoğlu, buna karşı çıkarak bizi mağdur ediyor. Çünkü apartmana doğalgaz çekilmesi için yüzde 100 imza şartı aranıyor ve ne Birgül Pehlivanoğlu ne de annesi imza vermiyor” diye konuştu.

 

“Asıl o bizi mağdur etti”

Birgül Pehlivanoğlu’nun 3 yıldır aidat borcunu vermeyerek kendilerini zor durumda bıraktığını ileri süren Berberoğulları, “Madem bankada 17 bin lira parası var neden o zaman aidat borcunu ödemedi. Diğer taraftan her gün gece yarılarına kadar yaptığı gürültülerle bizleri rahtsız etti. Lüleburgaz Emniyet Müdürlüğü polis ekipleri defalarca geldiler ve rapor tuttular. Bu konuda kimin haklı olduğunu kamuoyunun taktirine bırakıyoruz” dedi.

 

Yılmaz ORUÇ

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek