Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu haber 23 Temmuz 2014, Çarşamba 09:19 tarihinde eklendi. 683 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kırklareli Belediyesi eğlenceleri iptal etti

Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, Gazze'de yaşanan “İnsanlık Dramı” sonucunda Bakanlar Kurulu'nun 3 günlük yas ilan ettiğini belirterek, Ramazan Ayı etkinliklerinin iptal edildiğini söyledi.
Kırklareli Belediyesi eğlenceleri iptal etti

Başkan Kesimoğlu basın mensuplarına yaptığı açıklamada, “Gazze'de uygulanan insanlık dışı saldırıların bir an önce son bulması temenni ediyorum. Masum sivillerin, özellikle çocukların hayatlarını kaybetmesi asla ve asla kabul edilemez. Hiç kimse yaşanan katliamlara sessiz kalamaz ve kalmamalı. Gazze’de yaşayan insanlara ve en önemlisi masum çocuklara yönelik yapılan zulüm ve katliamlardan dolayı, belirlenen günlerde çocuklarımıza ve halkımıza yönelik olarak düzenlediğimiz etkinlikleri iptal etme kararı aldık. Yapılan saldırıların son bulmasını diliyor,  dünyada bütün savaşların son bulmasını umuyorum” dedi. 

Haber Merkezi  

 

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek