Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu haber 23 Temmuz 2014, Çarşamba 09:18 tarihinde eklendi. 1378 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Öğrenci yurdu bitmek üzere

Lüleburgaz Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) tarafından Hürriyet Mahallesi’nde gecen yıl yapımına başlanan öğrenci yurdunun bitmek üzere olduğu bildirildi.
Öğrenci yurdu bitmek üzere

Lüleburgaz Kaymakamı Cemalettin Yılmaz, SYDV tarafından yapılan öğrenci yurdunun ay sonunda yapımın biteceğini söyledi. Lüleburgaz’da öğrencilerin rahat ve huzurlu bir eğitim almaları için çalışmalar yapıldığını ifade eden Yılmaz, öğrenciler daha iyi eğitim alması için sürekli çalışmalar yapıldığını dile getirdi.

 

Hürriyet mahallesi Okul sokakta gecen Ağustos ayında başlanan yurt inşaatında sona gelinmesinin sevindirici olduğunu belirten Yılmaz, "3 milyon 935 bin liraya mal olan yurt kız ve erkeler olmak üzere 300 öğrenci kapasiteli olacak. İçerisi son teknolojilere göre dizayn edildi. Yurt 2014-2015 yılı eğitim öğretim döneminde hizmet vermeye başlayacak” dedi.

 

Yılmaz ORUÇ

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek