Murat Mahir Altan; “SAHTE GÜLÜŞLER DEĞİL, SAMİMİYET KAZANACAK”
Trakya'da sandık kurulu başkanlarına eğitim verildi
Seçim günü alkol yasak, eğlence mekânları kapalı
Ahmet Etem Oruç; “Çocuk bakım ve kreş projesi hemen uygulanacak”
Bu haber 22 Temmuz 2014, Salı 09:19 tarihinde eklendi. 890 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

İçi Partisi’nden Filistin açıklaması

İşçi Partisi Lüleburgaz İlçe Örgütü, İsrail’in, Filistin’de uyguladığı katliam politikasına tepki göstermek amacıyla bir basın açıklaması yaptı.
İçi Partisi’nden Filistin açıklaması

İşçi Partisi Lüleburgaz İlçe Örgütü tarafından yapılan basın açıklaması şöyle; “İsrail acımasızca Filistin'e saldırıyor. Kadın çocuk demeden yüzlerce insanı katlediyor. Hatta kara harekatı başlatıyor. Dünya'nın her yerinde İsrail'e büyük bir tepki doğuyor. İsrail’le dış ilişkilerini kesen ülkeler var. İşte şimdi soruyoruz Türkiye bu katliamın neresinde? AKP Hükümeti zordan da olsa İsrail'in yaptığı katliamı kınasa da bizler tarafından inandırıcı değillerdir. Yıllar önce ''One minute'' diyen Başbakan, şimdi ise İsrail'in kuklası durumunda. AKP Hükümeti hesap vermelidir. Başbakan'ın oğlunun ''gemicikleri ile'' İsrail jetlerine taşınan yakıtın masum insanlara bomba olarak dönmesinin hesabını bu hükümet vermelidir. Tayyip Erdoğan'ın terör örgütü diyemediği IŞİD, Telafer'de Türkmen katliamı yaparken de sesi çıkmıyordu bu hükümetin. Hainliklerine hainlik katıyorlar. Buradan sesleniyoruz, ne oldu Türk Başkonsolosluk görevlileri? Görüyoruz ki BOP oyunu çökmüştür. İran, Irak, Suriye ve Filistin Ortadoğu'da ki bu oyunu bozmuştur.Türkiye'ye kalkan olmuşlardır. Suriye'de Esad'a diktatör diyenler, kaybetmiştir. Türkiye'de de ABD ve İsrail ile işbirliği yapan AKP yıkılmaktadır. BOP Eşbaşkanı tarihin çöplüğüne atılacaktır. Buradan AKP Hükümeti'ni uyarıyoruz! İsrail’le dış ilişkileri derhal feshet! Emperyalizme ve Siyonizme karşı Diren Filistin, Diren Telafer!!”

 

Ertan BAYER 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek