HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu haber 22 Temmuz 2014, Salı 09:18 tarihinde eklendi. 2377 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

3 bin 930 liralık aidat borcu evi sattırdı

Lüleburgaz’da, 3 bin 930 lira aidat borcu yüzünden Yeni Mahalle Fatih Caddesi 2. Ara Sokak’taki Hilal Apartmanında bulunan dairenin satılması tartışmalara neden oldu.
3 bin 930 liralık aidat borcu evi sattırdı

Ev sahibi Birgül Pehlivanoğlu, ev için gönderilen icra tebligatlarının eline geçmediğini ve icraya verildiğini bilmediğini ileri sürdü.

 

Yeni Mahalle Muhtarı Ferruh Artan da Apartman Yöneticisi Avni Berberoğulları’nın Pehlivanoğlu sürekli icra konusunda uyardığını ileri sürdü.

 

Birgül Pehlivanoğlu (52), yaptığı açıklamada Yeni Mahalle Fatih Caddesi 2. Ara Sokak’ta Hilal Apartmanı'nda kendi dairesinde yatalak annesi  Habibe Pehlivanoğlu (87) ile beraber yaşadığını söyledi. Geçimlerini annesinin yatalak maaşı ile karşıladıklarını belirten Pehlivanoğlu, “Haberim olmadan icra yoluyla evim satıldı, bilseydim sattırmazdım. Evimi apartmana olan 3 bin 930 lira aidat borcu nedeniyle 52 bin biraya satmışlar. Ben bilseydim icraya verildiğini öderdim. Bankada 17 bin lira param var. İcra Müdürlüğü’ndeki personelde biliyor bankada param olduğunu. Neden bana haber vermediler” şeklinde konuştu.

 

Yatalak annesiyle Ramazan ayında gidecek yerlerinin olmadığını belirten Pehlivanoğlu şunları söyledi: “Benim annemden başka kimsem yok. Annem yatalak olduğu için onla sürekli ilgileniyorum. Onun için pek dışarıda çıkamıyorum. Lütfen bize yardım etsinler evimizi geri versinler.”

 

Yeni Mahalle Muhtarı Ferruh Artan da, icra evraklarının postacının, Pehlivanoğlu’a götürdüğünü ama Pehlivanoğlu’nun kabul etmediği için kendisine geldiğini ileri sürdü. Pehlivanoğlu’nun kendisinden ev satıldıktan sonra gelip tebligatları istediğini belirten Artan, “Zamanında Apartman Yöneticisi Avni Berberoğulları “icraya verileceksin borcunu öde” demesine rağmen Pehlivanoğlu borcunu ödemedi. En sonunda icra yoluyla evi satılmış” dedi.

 

Yılmaz ORUÇ

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek