İlçe Emniyet Müdürü Osman Ünal’a veda
Turhal Kaynak hayatını kaybetti
Serbülent Avcu’dan “GELİN CHP’YE YENİDEN ÜYE OLUN” çağırısı
Alman ve İspanyol bisikletçilere Türk misafirperverliğini gösterdiler
Bu haber 21 Temmuz 2014, Pazartesi 09:07 tarihinde eklendi. 1212 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kristal İş Sendikası’nda yoğun çalışma

Kristal İş Sendikası Trakya Şubesi’nde yoğun gündem devam ediyor.
Kristal İş Sendikası’nda yoğun çalışma

Cuma gün Şişe Cam’ın İstanbul’da bulunan Cam Kuleleri önünde basın açıklaması yaparak iş vereni protesto eden Kristal İş Sendikası’na üye işçiler bu kez 10 bin tane çıkartma hazırlayıp işyerine ve oturdukları yerlere ve alış veriş yaptıkları yerere asmaya başladı.

“Köle Değil işçiyiz hakkımız isteriz”, “Birimiz hepimiz hepimiz birimiz için Tamer ve İsmail işe geri alınsız”, “Sadaka değil hakkımız isteriz”, “işçinin ekmeği ve geleceği ile oynanmaz”, “grev hakkımız engellenemez”, “İşçiyiz haklıyız kazanacağız”  yazan çıkartmaları Kristal İş Sendikası Trakya Şubesi’nden almaya başladı.

Kristal İş Sendikası Trakya Şube Başkanı Hüseyin Seren gazetemize yaptığı açıklamada; “Cam işçisiz olarak Anayasal Hakkımız olan grev hakkı hukuksuzca elimizden alındı.  Anlaşılan hükümet cam işçisini yeteri kadar tanımamış.  Cam işçisi daha bu hükümet yokken bile tarihi zaferlere imza attı. Yine atacaktır. Kazanan cam işçisi ve Kristal İş Sendikası olacaktır” dedi.

 

Ertan BAYER 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek