Lüleburgaz’da 23 Nisan coşkusu
Kenan Ürün; “Lüleburgazspor’u iyileştirmek için adayım”
Lüleburgaz’da feci kaza
Çeşme meydanına TREPAŞ Resmi Ödeme Merkezi  açıldı
Bu haber 18 Temmuz 2014, Cuma 09:16 tarihinde eklendi. 1734 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Park yeri ararken arkadaşına çarptı

Lüleburgaz’da dün meydana gelen trafik kazasında bir kişi yaralandı.
Park yeri ararken arkadaşına çarptı

Alınan bilgiye göre Çorlu’da ikamet ve Çorlu’da bir fabrikada çalışan A.C. ile Mustafa K., A.C.’ye ait 59 YL 150 plakalı araçla Lüleburgaz Edirne Caddesi’nde bulunan BİM Mağazası’na alış veriş yapmak için geldi.

Marketin önüne geldiklerinde A.C., arkadaşı Mustafa K.’ya “Arkadaşım sen in istersen ben daha iyi yanaşayım. Araba yolda kalmasın ceza yeriz yoksa” dedi.

M.K. araçtan indikten sonra A.C. geri geri manevra yaparak maket önüne yanaşmaya çalıştı.

A.C. geri geri manevra yaparken birden  arkadaşı Mustafa K.’nın “Ahhh”  sesini duydu.

 Araçtan indiğinde arkadaşı Mustafa K’ya çarptığı anladı.  Saat 11.00’de meydana gelen olayda A.C. hemen ambulansı aradı. Ancak ambulans arama yapıldıktan 25 dakika sonra olay yerine anca gelebildi.

Mustafa K. Vatandaşların yardımı ile hastaneye kaldırılırken sol göğsünde ağrı olduğu için nefes almakta güçlük geçtiğini söyledi.

 

Ertan BAYER 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek