Murat mahir Altan, depremzedelerle buluştu
Yavuz Muhtar yeniden aday
Vali Ekici, jandarma personeli ile iftar yaptı
Ahmetbey köftesine coğrafi işaret almak için protokol imzalandı
Bu haber 16 Temmuz 2014, Çarşamba 09:05 tarihinde eklendi. 1574 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Her şey güçlü Lüleburgazspor için

Lüleburgazspor Kulübü Başkanı Metin Açıkgöz, yaptığı basın açıklaması ile göreve geldikleri 70 gün içinde yaptıkları çalışmaları değerlendi.
Her şey güçlü Lüleburgazspor için

Açıkgöz yaptığı açıklamada şöyle konuştu; “Göreve geldiğimiz 29.05.2014 tarih öncesi Lüleburgazspor Kulübü yönetimine Lüleburgazlılar sahip çıkmamıştır. Bu konu bana iletildiğinde işlerimden feragat ederek Lüleburgazspor Kulübü başkanlığına talip oldum. Ancak 29.05.2014 tarihinde yapılan Olağanüstü Genel Kurul’a bile başka yönetim kurulu adayları çıkar diye listemi bilinçli olarak geç verdim. Yaptığımız yönetim kurulu çalışmalarında içimizde bazı arkadaşların kendi başlarına fevri hareketlerinden dolayı defalarca ikaz etmeme rağmen bizi bazı kurum ve kuruluşlarla karşı karşıya getirmiştir. Şahsım ve yönetim kurulu adına başta sayın Emin Halebak ve personelinden özür dilerim. Ben yönetim kurulu başkanı olarak daha evvelki senelerde defalarca yönetim kurullarında bulundum. Nice zaferler nice gururlar yaşadım. (Fenerbahçe, Beşiktaş maçları vb) ama her zaman haddimi bildim. Ben kulüp başkanı olarak Lüleburgazspor’un 1 kuruşunu dahi gereksiz yere harcatmam. Aksine maddi manevi Lüleburgazspor’a katkısı olacak herkesi yönetim kurulunun ve benim yanımda çalışmaya davet ediyorum. Lüleburgazspor Kulubü’nde çalışacak antrenör futbolcuları belirlemek benim ve hepimizin görevidir. Ancak basın ve dedikodu yoluyla bir sürü duyumlar, beyanatlar okumaktayım. Benim şahsım tarafından yapılacak basın toplantılarında alınacak antrenörler ve futbolcular açıklanacaktır. Aksine beyanat ve dedikodulara itibar etmeyin. Gerekli bilgileri almak için şahsıma ve kulübümüze müracaat edin. Her şey güçlü Lüleburgazspor içindir. Lüleburgazspor markadır. Bu markayı yüceltmek herkesin görevidir”.

 

Ertan BAYER  

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek