Tır devrildi, köylü kurtardı
Vali Birol Ekici, şehit ailelerini ziyaret etti
Bugün su kesintisi olacak
HEM’de kursiyerler belgelerini aldı
Bu haber 16 Temmuz 2014, Çarşamba 09:02 tarihinde eklendi. 1919 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Acil acilen çözüm bekliyor

Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nin Yeni Sanayi Karşısı’ndaki binasına yapılan ve 7 Temmuz Pazartesi günü açılan Acil Hizmet Bölümü, minibüs, otopark ve çevre düzenlemesi gibi sorunları için acil çözüm bekliyor.
Acil acilen çözüm bekliyor

Lüleburgaz eski SSK binasında daha önce hizmet veren acil hizmet birimi Yeni Sanayi Karşısı’nda bulunan Lüleburgaz Devlet Hastanesi’ne taşındı. Acil binasının zemin katında sterilizasyon ünitesi, birinci katında acil bölümü ve ikinci katında da yoğun bakım ünitesi bulunuyor.

Ocak ayında yapımına başlanan ancak Mart yerine Temmuz ayında açılan Acil Hizmet Binası sorunları da beraberin de getirdi.

 

Vatandaş gece minibüs bulamıyor

Yeni Sanayi karşısındaki Lüleburgaz Devlet Hastanesi’ne en son gece saat 23:00’de minibüs var. Lüleburgaz eski SSK binası merkeze yakın olduğu için daha önce sorun olmayan minibüs sorunu acilin merkezden uzaklaşması sonrası sorun oldu. Vatandaşlar, “Allah göstermesin ama gece acile gitmek istesek 23:00’den sonra minibüs bulamayacağız. Taksi var ama hereksinde taksiye gücü yetmeyebilir. Bu sorunun çözülmesini bekliyoruz” dediler.

 

Otopark ve çevre düzenlemesi yok

Acil binasının önünde otopark olmadığı için acile gelen vatandaşlar zor anlar yaşıyor. Araçlarını park edecek yer bulamayan vatandaşlar “aracımızı yola mı park edelim” diyorlar. Ayrıca acilin etrafı hem bakımsız hem de çöplüğe dönmüş durumda. Hastane çevresindeki su logarlarının kapakları olmadığından da sürücülerin bazen araçlarıyla bu logarlara düştüğü de ileri sürüldü. 

 

Yılmaz ORUÇ

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek