Murat mahir Altan, depremzedelerle buluştu
Yavuz Muhtar yeniden aday
Vali Ekici, jandarma personeli ile iftar yaptı
Ahmetbey köftesine coğrafi işaret almak için protokol imzalandı
Bu haber 14 Temmuz 2014, Pazartesi 09:40 tarihinde eklendi. 2288 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Beklenen Başkan Cüneyt İleri

Beklenen Başkan Cüneyt İleri AK Parti Kırklareli İl Başkanı Ahmet Zeki Kılavuz, AK Parti Genel Merkezi tarafından AK Parti Lüleburgaz İlçe Başkanı olarak Cüneyt İleri’nin atandığını bildirdi. Lüleburgaz’da haftalardır merakla beklenen AK Parti Lüleburgaz İlçe Başkanı “kim olacak?” sorusu yanıt buldu. Alınan bilgiye göre  AK Parti Lüleburgaz İlçe Başkanlığı için Cuma günü Ahmet Büyükbüce, Akif Beşer ve Cüneyt İleri İstanbul’a çağrıldı. Yapılan değerlendirmeler sonucunda  AK Parti Lüleburgaz Belediye Meclis Üyesi Jeoloji Mühendisi Mehtap İleri’nin eşi Cüneyt İleri’nin, AK Parti Lüleburgaz İlçe Başkanı olması kararı çıktı..

Kılavuz, yeni başkanı açıkladı AK Parti Kırklareli İl Başkanı Ahmet Zeki Kılavuz, Hürfikir Gazetesine yaptığı açıklamada Cüneyt İleri’nin AK Parti Lüleburgaz İlçe Başkanı olduğunu söyledi. İleri’nin AK Parti’yi Lüleburgaz’da başarıyla temsil edeceğine inandığını belirten Kılavuz, “AK Parti olarak Kırklareli’nde başarılı çalışmalarla halkın gönlünde taht kurduk. Lüleburgaz’da da Cüneyt İleri kardeşimiz sayesinde AK Parti’nin yükselişi devam edecek” dedi. Yılmaz ORUÇ 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek