HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu haber 09 Temmuz 2014, Çarşamba 09:13 tarihinde eklendi. 1513 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Halebak Letonya’ya hareket etti

Lüleburgaz Belediye Başkanı Emin Halebak, Letonya’nın Rezekne Belediyesi’nin 11-13 Temmuz tarihlerinde düzenleyeceği 7. Uluslararası Etnik GOSTİ festivaline katılmak için beraberindeki ekiple birlikte 8 Temmuz Salı günü saat 14:00’te Lüleburgaz’dan hareket etti.
Halebak Letonya’ya hareket etti

Belediye Başkanı Halebak ile birlikte Başkan Yardımcısı Kevser Özkan, Lüleburgaz İlçe Sağlık Müdürü Önder Porsuk, Prof. Dr. Kenan Mortan ve Belediye görevlilerinden oluşan 42 kişilik ekip 12 günlük gezinin ardından Lüleburgaz’a dönecek.

Başkan Halebak gezi öncesi yaptığı açıklamada “2012 yılında Polonya’da düzenlenen festivalde Lüleburgaz Belediyesi folklor ekibimiz “En artistik sahne” performansı ödülünü aldığı için özel olarak Letonya’ya davet edilmiştir. Letonya’nın Rezekne Belediyesi’nin düzenleyeceği 7. Uluslararası Etnik GOSTİ festivaline katılarak Lüleburgaz’ı en iyi şeklide temsil etmeye çalışcağız. 2000 yılından beri her iki yılda bir düzenlenen festival kapsamında 12 gün Lüleburgaz dışında olacağız. Resmi görüşmelerde bulunduktan sonra Lüleburgaz’a döneceğiz” dedi.

 Festivale Polonya, Rusya, Belarus, Ukrayna ve Litvanya gibi ülkeler katılacak.

 

 

Gökhan KAN

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek