Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu haber 01 Temmuz 2014, Salı 09:20 tarihinde eklendi. 1734 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Zübeyde Hanım Büstü sosyal medyada

Lüleburgaz Zübeyde Hanım Parkı içinde bulunan Atatürk’ün annesi Zübeyde Hanım’ın büstü Lüleburgaz’ın simgeleri arasında yer alıyordu.
Zübeyde Hanım Büstü sosyal medyada

Lüleburgaz Belediyesi tarafından gerçekleştirilen yayalaştırma çalışmaları kapsamında Zübeyde Hanım Parkı’nın içinde de tadilat yapıldı.

Yapılan tadilat sırasında parkın içinde yer alan Zübeyde Hanım Büstü de kenara bir yere ayrıldı.

Ancak Zübeyde Hanım Büstü’ne gereken değerin verilmediğini iddia eden vatandaşlar büstün fotoğraflarını çekerek sosyal medya da paylaştılar.

Vatandaşlar sosyal medya da paylaştıkları fotoğrafların altına “Zübeyde Hanım Büstü’ne galiba yer bulunamadı. Büst önce parkın içinde yer alıyordu. Şimdi ise Turgutbey Caddesi üzerinde duruyor.  Lüleburgaz’a yakışmayan fotolar bunlar” diyerek tepkilerini dile getirdiler.

 

 

Ertan BAYER 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek