Murat mahir Altan, depremzedelerle buluştu
Yavuz Muhtar yeniden aday
Vali Ekici, jandarma personeli ile iftar yaptı
Ahmetbey köftesine coğrafi işaret almak için protokol imzalandı
Bu haber 23 Haziran 2014, Pazartesi 09:20 tarihinde eklendi. 1684 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Engellilere engel olmamayı bir türlü öğrenemedik

Lüleburgaz’da araç trafiği, çöp ve yerlere tükürme sorunun dışında en fazla sorunlardan biri de engelli vatandaşlara saygısızlık olarak göze çarpıyor.
Engellilere  engel olmamayı  bir türlü öğrenemedik

Kendini bilmez araç sürücüleri kaldırımlarda engelliler için ayrılmış iniş-çıkış yerlerinin önlerine araçlarını park ederek engelli vatandaşların hayatını daha da zorlaştırıyor.

Lüleburgaz’ın merkezinde bulunan bir marketin önünde bulunan kaldırımda engelli iniş çıkış bölgesinin önüne park etmiş bir araç da objektiflerimize böyle yansıyor.

Duyarsız sürücüleri gören duyarlı vatandaşlar “Bu kişiler ya kendilerinin engelli adayı olduğunu unutuyor. Yada ehliyet alırken bunlara  engellilerin kullanacağı yerlerin önüne park etmemek gerektiğini öğretmiyorlar. Ancak Avrupa’da engelli giriş çıkışlarını önünü araç park ederek kapatmak ehliyetin iptal olması nedenidir. Bu kişilere en azğr cezalar verilmelidir. Engelli vatandaşlara engel olmamayı bir türlü öğrenemedik” dediler.

 

Ertan  BAYER 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek