HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu haber 18 Haziran 2014, Çarşamba 09:20 tarihinde eklendi. 2280 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Seçimlerden sonra mağdur oldum

AK Parti Kırıkköy Belde Başkanı Aşkın Karakaş, 30 Mart 2014 tarihinde yapılan yerel seçimlerin ardından mağdur olduğunu söyledi.
Seçimlerden sonra mağdur oldum

Karakaş yaptığı açıklamada “Kırıkköy’deki yeni zihniyet Sosyal Demokratlar ’30 Mart’ta sonra yeni gün doğuyor” dediler.  ‘Kardeşlik ve beraberlik gelecek’ dediler.  Ertesi gün  belediyenin tepe lambasını ve meydanı aydınlan ışıkları ödemeyiz deyip akşam meydanda insanlar otururken  vatandaşların yanında elektrikleri kestiler.  Ben belediyenin altındaki şimdi muhtarlığı altındaki kahveyi işletiyorum. Ekim 2014’e kadar sözleşmem var. Beni sözleşmem devam ettiği halde  işyerimden çıkarmak istediler. Avukatlarından aldıkları talimat  üzerine bana sözleşme yapan  Sosyal Demokrat Muhtar Adnan Uzuntekin,  30 Mart’tan sonra kucaklayıcı olacağı yerde ayrımcılık yaptı.    Bana “Çıkmak istiyorsan çık. Yoksa biz çıkartırız” dediler. Avukatları aracılığı ile TREDAŞ’tan  elektriğimi kestiler. TREDAŞ’tan bana “Adnan muhtar seni istemiyor.”  Köyde bütün iş hallolmuş da sorun benim kahveyi işletmem mi?  Köyü çöp götürüyor.  Belediyenin önünde sahipsiz uyuz köpekler geziyor.  Köy halkı akşamları sidik kokusundan camları açamıyor.   Barajlar çiftliklerin sidik deposu oldu.  Zamanında TEMA Vakfı’nı çağırıp  çöpü gösteren  Azası Erkan Yıldız, bunları görüp konuşamıyor mu ?  Mezarlığımız eski halini alıyor.  Yoksa eski düzende olduğu gibi kibrit çak yansın usulünle mi temizlenecek. Çöplüğe yürüyen zihniyetler, çöplüğün halini görmüyor.  Yine çağırsınlar vakıflarını gazeteler çıksınlar.  Bunlar benim AK Parti’li olmamdan ve kahve işletmecisi olmamdan rahatsız.  Beni ve müşterilerimiz oradan atmak istiyorlar. Bunlar 1950’lilerdeki gibi   eşeğe baba dedirtmek istiyorlar.  Muhtar köyün işlerini bıraktı. Çipliklerin sap, saman ihalelerini yeğenlerine aldırmak için çiftliklerle görüşüyor.  Kendisi ile tek görüştüğüm zaman ben yalnız değilim beni zorluyorlar diyor.  Kırıkköy halkı kimi seçtiğini görsün” dedi

 

Haber Merkezi 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek