Murat mahir Altan, depremzedelerle buluştu
Yavuz Muhtar yeniden aday
Vali Ekici, jandarma personeli ile iftar yaptı
Ahmetbey köftesine coğrafi işaret almak için protokol imzalandı
Bu haber 31 Mayıs 2014, Cumartesi 09:23 tarihinde eklendi. 2918 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgazspor’da Metin Açıkgöz dönemi başladı

1967 yılında Lüleburgaz’daki 2 köklü kulüp olan Adaletspor ve Yeşilovaspor’un birleşmesi ile kurulan ve tarihinde Fenerbahçe ve Beşiktaş gibi büyük takımları da yenmesi gibi başarılar bulunan Lüleburgazspor’un yeni başkanı Metin Açıkgöz oldu.
Lüleburgazspor’da Metin Açıkgöz dönemi başladı

Bölgesel Amatör Lig’den Süper Lig’e düşen Lüleburgazspor’un 22 Mayıs Perşembe akşamı yapılması gereken olanüstü genel kurul toplantısı çoğunluk olmadığı için 29 Mayıs akşamı yapıldı.

 

Tek listenin çıktığı kongrede yönetime Metin Açıkgöz’ün yönetimi seçildi. Yeni yönetim eski başkanlardan kalan borçları kabul etmediğini ifade ederek borçları ibra etmedi.

 

Yeni Yönetimden ilk ziyaret Kaymakam’a oldu

Lüleburgazspor Başkanı Metin Açıkgöz ve yönetimi Lüleburgaz Kaymakamı Cemalettin Yılmaz’ı ziyaret etti.

Yılmaz, burada yaptığı konuşmada Lüleburgazspor’un 2 milyonun üzerinde borcunun olduğunu söyledi. Bu borçlardan dolayı kulübün gelirlerine el konulduğunu belirten Yılmaz, “Lüleburgazspor eski bir kulüp ama borcuda çok. Yeni bir kulüp kurulsaydı daha iyi olabilirdi. İnşallah yeni yönetim başarılı olur. Biz diğer kulüplere verdiğimiz desteği sizlere de vermeye çalışacağız” dedi.

 

Açıkgöz de, 30 yıldır Lüleburgaz’a hizmet ettiğini ve kulübün içinde bulunduğu kötü durumdan kurtarmak için elini taşın altına koyduğunu söyledi.

Lüleburgaz’da yönetici olduğu dönemlerde Fenerbahçe ve Beşiktaş gibi takımları yendiklerini belirten Açıkgöz, “Ben tarihi başarılarla dolu olan Lüleburgazspor’un kayyuma gitmesine gönlüm razı olmadı. Onun için yeni bir yönetim oluşturduk. Yeni yönetimle herkesin desteğini isteyeceğiz. Amacımız Lüleburgazpor’u hak ettiği noktaya taşımaktır” dedi.

 

Lüleburgazspor’un yeni yönetimi: Metin Açıkgöz (Başkan), Halid Acar, Güray Sağlam, Cengiz Öztürk, Berkay Başaran, Muhittin Bilgiç ve Erkan Boyacı.

 

Yedek Yönetim: Burhan Keskinkaya, Hasan Sertli, Cüneyt Üçok, İlkay Karataş, Mesut Kaynak, Turgay İlkem Kayhan ve Gürdal Daloğlu,

 

.

Yılmaz ORUÇ

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek