Tır devrildi, köylü kurtardı
Vali Birol Ekici, şehit ailelerini ziyaret etti
Bugün su kesintisi olacak
HEM’de kursiyerler belgelerini aldı
Bu haber 26 Mayıs 2014, Pazartesi 09:23 tarihinde eklendi. 6216 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgaz Doğa Koleji TEOG Sınav Sonuçlarına Göre Burs İmkanı Sunuyor

Lüleburgaz Doğa Koleji Eğitim Yöneticisi Erman Güreler, TEOG ( Temel Eğitimden Orta Öğretime Geçiş ) sınav sonuçlarına göre Doğa Koleji’nin 8.sınıf öğrencilerine “Eğitim Bursu” vereceğini bildirdi.
Lüleburgaz Doğa Koleji TEOG Sınav Sonuçlarına Göre Burs İmkanı Sunuyor

Eğitim Yöneticisi Erman Gureler: “Aileler, puan sonuçları ile birlikte Lüleburgaz Doğa Koleji Tanıtım Ofisine geldiklerinde öğrencinin almış olduğu sınav puanına göre eğitim bursu alarak okulumuzda sunmuş olduğumuz ayrıcalıklı eğitimi alma imkanını yakalamış olacaklar” ifadesini kullandı.

Erman Gureler sözlerine devam ederek; “Doğa Okullarında başarı tesadüf değildir. Çocuklarımıza bilgiyi değil bilgiye nasıl ulaşacaklarını yaparak yaşatarak öğretiyoruz. Çocuklarımıza doğa ve insan sevgisini çok iyi veriyor ve hayata hazırlıyoruz. Çok kısa zamanda da öğrencilerimizde bu büyük olumlu değişimi aileler ile birlikte görüyoruz. Birçok alanda hem Türkiye’de hem de uluslararası platformlarda başarılarıyla adından söz ettirmiş Doğa Koleji’nin son 4 yılda olduğu gibi bu yılda SBS’de “En Başarılı Okul” olmanın yanında kırılması çok zor bir rekora da imza atarak bu yıl ilk kez uygulanan TEOG sınavında büyük bir başarı elde etmiştir. Birinci dönem yapılan TEOG sınavlarında 7, ikinci dönem yapılan TEOG sınavlarında 37 olmak üzere toplamda 42 Doğa Koleji öğrencisi tüm soruları doğru yanıtladı.

688.840 puan ortalamasıyla Türkiye’de en yüksek başarı!

Doğa Koleji’nin ortaokul öğrencilerine yönelik kendine has eğitim modeli SOES kapsamında eğitim gören Yiğit Yüce ve Civan İzol, her iki TEOG sınavında da tüm soruları doğru yanıtlayarak TEOG sınavının zirvesine yine Doğa Koleji öğrencileri yerleşti. TEOG sınavlarında Acıbadem Doğa Koleji Bilim Okulu, 688.840 puan ortalamasıyla “Türkiye’nin en başarılı okulu” oldu” şeklinde konuştu.

Başarı Çok Doğal!

“Doğa Koleji’nde öğrencinin kazanacağı okulun gerektirdiği akademik altyapıya sahip olmasını sağlayan bir program uygulanır” diyen Gureler, “Öğrenciler, Doğa Koleji’nin uzman kadrosu tarafından hazırlanan ve tüm konuları taramaya yönelik yüzlerce sorudan oluşan eğitim setleri ile sınava hazırlanırlar. Bununla birlikte danışman öğretmenler sürekli olarak öğrencilere özel programları uygular. Danışman Öğretmenler, öğrencilere Eğitim Koçluğu yaparak öğrencilerin ilgi ve yeteneklerine uygun bir kariyer planı yapmasına yardımcı olur.

t-MBA ile Geleceğin Girişimcilerini Yetiştiriyoruz

Doğa Koleji liselerinde uygulanan ve benzersiz bir eğitim modeli olan t-MBA, öğrencileri hem iş hayatına hem de üniversiteye hazırlıyor. Bu model sayesinde öğrenciler, kendi potansiyellerini, başarılı yönlerini, ilgi alanlarını yaşayarak keşfediyor ve kariyerlerini bu doğrultuda inşa ediyorlar” dedi.

Doğa Koleji tanıtım ofisinde Halkla İlişkiler Yöneticisi Fatma Şahin’den detaylı bilgi alabilirsiniz. Tel:02884122800 .

 

Gökhan KAN 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek