Murat mahir Altan, depremzedelerle buluştu
Yavuz Muhtar yeniden aday
Vali Ekici, jandarma personeli ile iftar yaptı
Ahmetbey köftesine coğrafi işaret almak için protokol imzalandı
Bu haber 24 Mayıs 2014, Cumartesi 12:49 tarihinde eklendi. 2722 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Deprem korkuttu

MARMARA, Akdeniz ve Ege Bölgesi saat 12.26’da şiddetli depremle sallandı.
Deprem korkuttu

Lüleburgaz, Kırklareli ve Babaeski’de de hissedilen deprem  Bolu’dan Edirne’ye, İstanbul’dan İzmir’e, Çanakkale’den Eskişehir’e kadar geniş bir alanda hissedildi.

Lüleburgaz’da yaklaşık 30 saniye süre ile hissedilen deprem  halkı sokaklara döktü.

İstanbul ve ilçelerinde de şiddetli bir şekilde hissedilen deprem, maden faciasında 301 kişinin yaşamını yitirdiği Soma'da da halkı sokaklara döktü. Deprem İzmir ve Antalya'da da büyük korku yarattı.

Kandilli Rasathanesi merkez üssü Gökçeada'nın batısı olan depremin büyüklüğünü önce 6.7 olarak duyurdu ancak daha sonra 6.5 olarak yeniledi. Amerikan Jeolojik Araştırma Kurumu ise merkez üssü Yunanistan’dan olan 7.2 büyüklüğündeki depremin derinliğinin 91 km olduğunu duyurdu.

Yakınlarına ulaşmak isteyenler ilk 5 dakika telefonlar kilitlendiği için ulaşamadı.  Ertan BAYER

 

 

 

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek