Lüleburgaz’da 23 Nisan coşkusu
Kenan Ürün; “Lüleburgazspor’u iyileştirmek için adayım”
Lüleburgaz’da feci kaza
Çeşme meydanına TREPAŞ Resmi Ödeme Merkezi  açıldı
Bu haber 12 Mayıs 2014, Pazartesi 09:11 tarihinde eklendi. 12914 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Ünlü fabrikası Kepirtepe

Lüleburgaz’da ünlü bir ismin daha bir dönem ikamet ettiği belgelendi. Ünlü sinema oyuncusu Şener Şen’in Lüleburgaz’ın Kurtuluş Mahallesi’nde bir dönem ikamet ettiği ortaya çıktı.
Ünlü fabrikası Kepirtepe

Ünlü halk ozanı Aşık Veysel’in Lüleburgaz Kepirtepe Köy Enstitüsü’nde 1943-1946 yılları arasında eğitim verdiğinin ortaya çıkmasından sonra bir ünlünün daha Lüleburgaz’da kaydı ortaya çıktı.

 

Ünlü sinema oyuncusu Şener Şen’in de (Şener Şilit) Lüleburgaz Kurtuluş Mahallesi Murat Sokak No:21’de 1964 yılında ikamet ettiği ortaya çıktı.

 

Kepirtepe Anadolu Öğretmen Lisesi Müdür Baş Yardımcısı Mehmet Demircan, Şener Şen’in Kepirtepe İlköğretmen Okulu’nda okumak için Lüleburgaz’da bir dönem ikamet ettiğini söyledi.

 

Demircan, Kepirtepe İlköğretmen Okulu’ndan 1963-194 öğretim yılı yaz döneminde okul dışı mezun olan Şener Şen’in Kocaeli iline atandığını ifade etti.

 

Kepirtepe’nin kuruluşunun 50. yılı dolayısıyla 1 Haziran Pazar günü program yapacaklarını belirten Demircan, Şener Şen’i de davet ettiklerini ve gelmesini beklediklerini vurguladı.

 

Ayrıca Kepirtepe Anadolu Öğretmen Lisesi’nden Şener Şen dışında Ak Parti Çanakkale Milletvekili İsmail Kaşdemir, şair Mehmet Başaran,  Eyvah Eyvah filminin yönetmeni Hakan Algün gibi ünlülerde mezun oldu.

 

 

Yılmaz ORUÇ

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek