Bulgaristan’a giden otobüs devrildi; 11 kişi yaralandı
Vatandaşlardan Ak Partiye Teşekkür
Köprü ayağına çarptı-1 Yaralı
Alevi-Bektaşi camiasının acı günü
Bu haber 10 Mayıs 2014, Cumartesi 10:36 tarihinde eklendi. 3472 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Tarık ve Anna evlendi

Tarık Karadağ adlı vatandaş 5 Mayıs Pazartesi günü Anna Asatryan ile evlenmek için Lüleburgaz İlçe Müftülüğü’ne gittiklerini eşinin din değiştirmediğini ileri sürdü.
Tarık ve Anna  evlendi Geçtiğimiz günlerde eşinin Müslüman olmak için din değiştirdiği haberlerinin tamamen yanlış anlaşılmadan kaynaklandığını iddia eden Karadağ, bu yanlışlığı düzeltmek için basın açıklaması yapma gereği duyduğunu söyledi. Karadağ yaptığı açıklamada “Eşim Anna Asatryan 5 Mayıs 2014 tarihinde Lüleburgaz İlçe Müftülüğü’nde yapılan törenle Müslüman olmadı. Kendisi Hıristiyan dinindedir. Müftülüğe din değiştirmek için değil nikah kıymak için gidilmiştir” dedi. 

Yılmaz ORUÇ

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek