Lüleburgaz’da 23 Nisan coşkusu
Kenan Ürün; “Lüleburgazspor’u iyileştirmek için adayım”
Lüleburgaz’da feci kaza
Çeşme meydanına TREPAŞ Resmi Ödeme Merkezi  açıldı
Bu haber 05 Mayıs 2014, Pazartesi 11:15 tarihinde eklendi. 1423 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Sporda özlenen tablo

Futbol maçlarında sahalarda hakim olan şiddet nedeniyle spordan doğumuz bugünlerde imdadımıza TRAKER Masa Tenisi Kulübü sporcuları yetişti.
Sporda özlenen tablo TRAKER Edirne’de yapılan turnuvada gösterdiği centilmenlikle sporun şiddet değil dostluk ve kardeşlik içerdiğini de tüm Edirneliler’e göstererek Lüleburgaz’ı en iyi şekilde temsil ederken, herkese “İşte sporda özlenen tablo” dedirtti.

TRAKER  Masa Tenisi  Takımı 3 Mayıs 2014 Cumartesi günü Edirne’de düzenlenen Masa Tenisi Turnuvası’na katıldı.

Turnuvaya, ‘Minik Erkek’, ‘Minik Bayan’, ‘Yıldız Erkek’ dallarında katılan kulüp Edirneliler tarafından ayakta alkışlandı.

TRAKER Kulübü’nden yapılan açıklamada “03.05.2014 Cumartesi günü Edirne’de “Bahar Şenliği” adı altında düzenlenen masa tenisi turnuvasına kulübümüzü Edirne masa tenisi il temsilcisi Pakize Akın Uz davet etmiş bulunmakta olup kulüp olarak teşvik, minik erkek minik bayan , yıldız erkek dallarında müsabakaya antrenör Mete Bölücü ve sporcu veliler ide katılarak 2 otobüsle Edirne iline saat 09:00 da hareket ettik.  Ekrem Demiray spor salonu önünde il temsilcisi ve Edirneli sporcular bizleri alkışlayarak karşıladılar. Birbirlerini ilk defa gören sporcular el ele tutuşarak salona girdiler. Müsabaka adına yakışır bir şekilde “7 den 77” sporcuların katılımı ile şenlik havasında başladı. Sporcularını destekleyen veliler alkışlarla tempo tutarak salona neşe kattılar. Müsabaka sonunda kategorilerinde başarılı olan sporculara madalyaları verildi.  Hudut Gazetesi köşe yazarı Erdal Akas’da memnuniyetini belirterek uzun zamandır masa tenisinde böylesine coşkuyu böylesine heyecanı bir arada yaşamayı unutmuştuk TRAKER Spor Kulübü’nün sayesinde eski anılarımızı tekrar yaşadık dedi,  Emeği geçenlere teşekkür etti. Bizlerde kendilerine böylesi turnuvaların daha sık yapılmasını ve davetlerinden dolayı başta il temsilcisi Pakize Akın Uz hanıma ve hakem heyetine teşekkür ettik.

Ertan BAYER

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek