HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu haber 05 Mayıs 2014, Pazartesi 11:13 tarihinde eklendi. 2082 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Büyükkarıştıranspor kupayı kaldırdı

Kırklareli Amatör Süper Lig son maçında Büyük Mandıra Adaspor’u 7-0 yenen Büyükkarıştıranspor, şampiyonluk kupasını Lüleburgaz 8 Kasım Stadı’nda aldı.
Büyükkarıştıranspor kupayı kaldırdı

8 Kasım Stadı’nda 4 Mayıs Pazar günü saat 14:30’da başlayan karşılaşmada goller 3-10-34-69. dakikada   Emre  Draga’dan, 54. dakikada Volkan ve 75. dakikada Akın’dan geldi.

 

Maçtan sonra Büyükkarıştıranspor’a şampiyonluk kupasını Lüleburgaz Kaymakamı Cemalettin Yılmaz ile Kırklareli AKSF Başkanı Hasan Başdemir birlikte verdi.

 

 Yağmur altında şampiyonluk kupasını alan Büyükkarıştıransporlu futbolcular,  şampiyonluğu  stadı dolduran futbolseverlerle birlikte kutladılar.

 

Büyükkarıştıranspor Altyapı Sorumlusu ve Takımın Basın Sözcüsü Muhittin Bilgiç, emeklerinin karşılığını aldıkları ve şampiyon oldukları için mutlu olduklarını ifade ederek Bölgesel Amatör Lig’de  de başarılı olmak istediklerini söyledi.

 

 

 

Gökhan KAN

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek