Murat Mahir Altan; “SAHTE GÜLÜŞLER DEĞİL, SAMİMİYET KAZANACAK”
Trakya'da sandık kurulu başkanlarına eğitim verildi
Seçim günü alkol yasak, eğlence mekânları kapalı
Ahmet Etem Oruç; “Çocuk bakım ve kreş projesi hemen uygulanacak”
Bu haber 02 Mayıs 2014, Cuma 09:20 tarihinde eklendi. 2507 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

D-100 kalkmazsa arabalar alttan geçsin

Lüleburgaz üstgeçit yanında bulunan ışıklı kavşakda trafik ışıklarının düzensiz çalışması, araçların ise daha yeşil yanmadan sarı ışıkta geçmeye kalkması yayaları zor durumda bırakıyor.
D-100 kalkmazsa arabalar alttan geçsin

Buradan karşıdan karşıya geçen yayalar, trafik ışıklarının düzensiz çalışmasından ve kurallara uymayan araç sürücüleri yüzünden zor anlar yaşıyor.

Karşıdan karşıya geçerken zor durumda kaldıklarını belirten vatandaşlar “Burada karşıdan karşıya geçerken üst geçidin kullanılması gerekir. Ancak kullanan olmuyor.  Daha çok ışıklardan karşıdan karşıya geçmeye kalkıyorlar.  Buraya  yürüyen merdivenli bir üst geçit yapılmalı. Ya da İstanbul –Edirne istikametine giden araçların Işıkların olduğu yolun altından gitmesini sağlayacak şekilde yolun düzenlenmesi gerekir” Dediler.

 

Ertan BAYER 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek