33’üncü 23 Nisan Uluslararası Çocuk Şenliği başladı
Çatı yangını 3 saatte söndürüldü
Selami Tezcan’dan basın açıklaması
Kaymakam Yüce’den 23 Nisan mesajı
Bu haber 25 Nisan 2014, Cuma 09:19 tarihinde eklendi. 1031 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Özkan “ Yetki ve denetim kaymakamlığa ait”

Belediye Başkan Yardımcısı Kevser Özkan, “Lokantacılar Odası’ndan kermeslere tepki” başlıklı haberimizin ardından konu ile ilgili sosyal medyadan yaptığı açıklama ile odaya destek verdi.
Özkan “ Yetki ve denetim kaymakamlığa ait”

Sosyal medyada gazetemizdeki haberin fotoğrafını paylaşan Özkan yaptığı açıklamada “Bu haber aslında suç duyurusu niteliğinde ilgililerin dikkatine. Çünkü ne dernekler yasası ne de diğer gıda satışına yönelik düzenlemeler, kermeslerde hijyen koşullarını ve halk sağlığını tehdit etmeye izin veren bir düzenleme içermiyor. Kermeste döner vb gıdanın satışının yapılması hijyen şartlarını da kayıtlı ticari hayatı da etkiliyor. Bu konuda izin ve denetim yetkisi tamamen Kaymakamlık makamına ve Dernekler Masasına aittir, belediyenin yetkisinde değildir. İlgililerin dikkatine. Bu faaliyetlerin denetiminden sorumlulara çağrıdır” dedi.

 

 

Gökhan KAN

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek