HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu haber 25 Nisan 2014, Cuma 09:18 tarihinde eklendi. 1101 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Derneklere yeni mevzuat uyarısı

Kırklareli İl Dernekler Müdürlüğü’nün organizasyonu ile Lüleburgaz Dernekler Büro Şefliği’nin çağrısı ile Lüleburgaz’da dernek temsilcilerine yönelik yeni dernek mevzuatları hakkında bilgilendirme toplantısı yapıldı.
Derneklere yeni mevzuat uyarısı

Lüleburgaz Halk Eğitim Merkezi Gençlik Merkezi’nde gerçekleştirilen Dernek Bilgilendirme toplantısı saat 10.00’da başladı.

Saat 12.30’a kadar devam eden dernek bilgilendirme toplantısına Lüleburgaz’da bulunan derneklerden yaklaşık 80 temsilci katıldı.

İl Dernek Müdürü İsa Memiş ile Lüleburgaz Dernekler Şube Şefi Ahmet Arısoy’un da katıldığı toplantıda 2008 yılından önceki dernek tüzüklerinin hükmünü kaybetti vurgulandı.

Toplantıda yetkililere en fazla soruyu Camii Yaptırma ve Yaşatma Dernekleri’nin temsilcileri sorarken yardım toplayamadıklarını belirterek bu konuda yardım istediler.

Kırklareli İl Dernekler Müdürlüğü yetkilisi İsa Memiş’de dernek yöneticiliği gönüllük isteyen bir iştir.  Dernekleri yaşatmak için bağışlar toplanır, yardımlarda yasal sınırlar çerçevesinde toplanır” dedi.

 

 

Ertan BAYER 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek